Ik heb jullie genegeerd op Lekkerheid

Sorry, sorry, sorry. Ik heb al meer dan een jaar niets op Lekkerheid gepubliceerd, terwijl ik altijd zo enthousiast was. Ik deelde mijn kookplezier graag met jullie, toen werd het opeens akelig stil en dat spijt me.

Het is niet zo dat ik niets meer at, maar ik kreeg andere dingen te doen. Of ja, ‘dingen’, ik spendeerde liever tijd aan mijn vriendin dan dat ik uitgebreid mijn receptjes uit typte. Die vriendin is er natuurlijk nog steeds, maar ik wil toch graag weer de draad oppikken om meer met Lekkerheid te doen.

Want hoewel ik niet meer veel online zette, bleven mensen deze foodblog wel vinden via Google. Dat betekent dat mensen nog steeds op zoek zijn naar leuke, makkelijke en smakelijke gerechten en daar wil ik graag aan blijven bijdragen.

Dus ja, het stof wordt weggeblazen, houd deze site in de gaten voor meer Lekkerheid op je bord!

Nogmaals mijn oprechte excuses,

Michiel

En? Wat vond je ervan?

%d bloggers liken dit: